Șterge-ți contul MERRE.
Această pagină se referă la MERRE, aplicația Android publicată cu identificatorul de pachet com.hqz.wander, și la contul folosit pentru autentificare. Nu trebuie să te autentifici pe acest site.
Ștergerea din aplicație
Deschide MERRE și mergi la Profil → Politica de confidențialitate → butonul de setări din colțul din dreapta sus → Controale de confidențialitate, apoi alege ștergerea contului și confirmă. Ștergerea începe imediat ce confirmi.
Nu mai ai aplicația? Cere ștergerea prin e-mail
Dacă ai dezinstalat deja aplicația sau nu te poți autentifica, scrie la wander.travel.app1@gmail.com de pe adresa de e-mail a contului Google pe care îl folosești pentru MERRE și spune că vrei să îți fie șters contul. Este posibil să îți cerem informații proporționale pentru a confirma că solicitarea îți aparține; nu îți vom cere documente de identitate care nu sunt necesare. De obicei răspundem în termen de o lună.
Dezinstalarea aplicației nu înseamnă ștergerea contului
Dezinstalarea MERRE elimină aplicația și datele stocate pe acel dispozitiv. Nu îți șterge contul, nu șterge datele dintr-un backup MERRE+ activ în cloud și nu anulează abonamentul.
Anularea unui abonament MERRE+
MERRE+ este facturat prin Google Play, așa că anularea se face acolo. Ștergerea contului MERRE nu anulează abonamentul și nu duce, în sine, la o rambursare. Pentru anulare, deschide Google Play, mergi la abonamente, selectează MERRE și anulează, sau folosește play.google.com/store/account/subscriptions (se deschide într-o filă nouă). Anulează înainte de data următoarei reînnoiri, altfel următoarea perioadă poate fi taxată. Cererile de rambursare se fac prin Google Play; drepturile tale legale de consumator nu sunt afectate.
Ce acoperă ștergerea
- înregistrarea de autentificare a contului tău;
- înregistrările contului și profilului de pe serverele noastre, inclusiv opțiunile de confidențialitate salvate;
- orice backup MERRE+ din cloud al contului tău — istoricul țărilor vizitate și planurile de călătorie salvate sau generate;
- evidența criptată a călătoriilor de pe dispozitivul de pe care faci ștergerea; și
- solicitări către furnizorii noștri de servicii să șteargă copiile pe care le păstrează pentru noi.
Fotografiile tale rămân pe dispozitiv și nu sunt niciodată încărcate pe serverele noastre, așa că nu există o copie în cloud de șters. Dacă folosești MERRE pe mai multe dispozitive, dezinstalează aplicația sau șterge-i datele și pe celelalte dispozitive.
Ce poate fi păstrat și pentru cât timp
- Înregistrările pe care legea ne obligă să le păstrăm, cum ar fi evidențele tranzacțiilor și o înregistrare minimă a acceptării Termenilor, doar pe durata termenului legal sau de prescripție aplicabil.
- Copiile din backupurile de rutină ale furnizorilor, până când aceste backupuri sunt suprascrise în ciclul normal al furnizorului.
Nota de informare privind confidențialitatea descrie aceste perioade în detaliu.
Exportă mai întâi ce vrei să păstrezi
Ștergerea nu poate fi anulată. Folosește exportul de date din aplicație înainte de a-ți șterge contul, dacă vrei să păstrezi o copie a evidenței călătoriilor.
Alte solicitări privind confidențialitatea
Adresa wander.travel.app1@gmail.com se ocupă și de solicitările de acces, rectificare, export, restricționare și opoziție, precum și de reclamații. Poți depune o plângere și la autoritatea română de supraveghere, ANSPDCP, la dataprotection.ro (se deschide într-o filă nouă), sau la autoritatea din țara în care locuiești.
MERRE este operat de KRISZTIÁN PALLAGI, Strada Constantin Noica 7, 410490 Oradea, România. Contact: wander.travel.app1@gmail.com.